'Üniversiteler fuhuş evleri' demişti! Ebubekir Sofuoğlu, 7 ay 15 gün hapis cezasına tepki gösterdi

Ebubekir Sofuoğlu, üniversitelerin neredeyse 'fuhuş evlerine' döndüğünü söylediği açıklaması sebebiyle 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Sofuoğlu, karara tepki gösterdi.

2020 Aralık ayında Akit TV'de Sabri Balaman'ın hazırlayıp sunduğu Derin Kutu programında  Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun üniversitelerin neredeyse 'fuhuş evlerine' döndüğünü söylediği açıklaması büyük tepki çekmişti. Bu açıklamaların ardından Sofuoğlu hakkında  dava açılmıştı. O dava kısa bir süre önce sonuçlandı ve Sofuoğlu hakkında 7 ay 15 gün hapis cezası verildi.

'HUKUK KATLEDİLDİ'

Mahkemenin kararına tepki gösteren Sofuoğlu, ''Mahkemede, hukuk katledildi diyeceğim demogoji yapıyor diyeceksiniz belki de.. Mahkeme; 1. Vaktim yok dinleyemem dedi, savunma yapmama mani oldu 2. HAGB(Erteleme) istemedim, HAGB verdi. İstinaf yolunu kapattı. Demek ki istinaf da yargıtay da kendisiymiş.'' ifadelerini kullandı.

'Üniversiteler fuhuş evleri' demişti! Ebubekir Sofuoğlu, 7 ay 15 gün hapis cezasına tepki gösterdi ile ilgili etiketler üniversite Fuhuş ebubekir sofuoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.