"Üniversiteler fuhuş evi" demişti! Ebubekir Sofuoğlu bakın hangi "ilginç" göreve getirildi...

Türkiye bugün eğitim camiasındaki ilginç atamaları konuşuyor... Göreve getirilmesi aylarca tartışılan Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile görevden alındı. Bir ilginç gelişme de "Devlet-i Aliyye Ocakları" adlı organizasyonda gerçekleşti... “Üniversiteler neredeyse fuhuş evleri” diyen Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu Eğitim Komisyonu başkanlığına "atandı"!

Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu, katıldığı bir canlı yayında üniversiteler için “fuhuş evleri” ifadelerini kullanmış ve bu sözleri kamuoyunda büyük tepki toplamıştı.

Sofuoğlu’nun bu sözleri başta Cumhurbaşkanlığı Erdoğan dahil toplumun geniş kesimleri tarafından eleştirilmişti.

Bu konuda hakkında bir soruşturma da yürütülen Ebubekir Sofuoğlu ismi bugün yeniden gündeme geldi.

İLGİNÇ 'ATAMA'


Genel Başkanlığını, İkinci Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu’nun yaptığı Devlet-i Aliyye Ocakları, Ebubekir Sofuoğlu’nun ocağın Eğitim Komisyonu başkanlığına "atandığını" duyurdu.


Devlet-i Aliyye Ocakları’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:


“Devleti Aliyye Ocakları Genel Merkez Eğitim Komisyonu Başkanlığına Genel Başkanımız Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu Tarafından Çok Kıymetli Hocamız Prof Dr Ebubekir Sofuoğlu Hocamız Atanmıştır.
 Hakkı ve Hakikati Haykırmaya Hocamızla Birlikte Devam Edeceğiz.”




"Üniversiteler fuhuş evi" demişti! Ebubekir Sofuoğlu bakın hangi "ilginç" göreve getirildi... ile ilgili etiketler ebubekir sofuoğlu sakarya üniversitesi atama
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.