Üniversitede taciz skandalı! Profesör, eski öğrencisinin odasını bastı, ''Benim olacaksın'' diyerek saldırdı

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde görevli profesör, Kocaeli Üniversitesi'nde görev yapan eski doktora öğrencisinin odasına girdi ve ''Benim olacaksın. Seninle evleneceğiz'' diyerek taciz etti.

Dün saat 12.00 sıralarında Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde görev yapan Prof. Dr. B.A., eski doktora öğrencisi olan ve şu an Kocaeli Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Ş.K.'nın odasına girdi.

"BENİM OLACAKSIN"

Ş.K.'nın telefonuna el koyarak "Benim olacaksın, seninle evleneceğiz" dediği ve Ş.K.'nın erkek arkadaşı tarafından hediye edilen tabloyu kırdığı iddia edilen B.A., daha sonra odaya giren Ş.K.'nın erkek arkadaşı ile tartıştı.

GÖZALTINA ALINDI

Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. B.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Üniversitede taciz skandalı! Profesör, eski öğrencisinin odasını bastı, ''Benim olacaksın'' diyerek saldırdı ile ilgili etiketler taciz
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.