Üniversite personeli, kampüsteki ağaçlık alanda ölü bulundu

Kırıkkale Üniversitesi'nde görevli bir personel, mesai arkadaşları tarafından kampüs içerisindeki ağaçlık alanda ölü bulundu.

Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Yapı İşleri ve Teknik Dairesi Başkanlığı'nda veri hazırlama ve kontrol işletmeni olarak görev yapan Y.C. (56), dolaşmak için kampüs içerisindeki ağaçlık alana gitti.

AĞAÇLIK ALANDA HAREKETSİZ BULUNDU

Aradan geçen zamana rağmen mesaisine dönmeyince arkadaşları kendisini aramaya çıktı. Ağaçlık alanda Y.C.'nin hareketsiz yattığını gören arkadaşları, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

HAYATINI KAYBETTİĞİ TESPİT EDİLDİ

Olay yerine gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Y.C.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemelerin ardından Y.C.'nin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Y.C.'nin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belli olacak.

Üniversite personeli, kampüsteki ağaçlık alanda ölü bulundu ile ilgili etiketler Kırıkkale ölüm üniversite personel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.