Üniversite öğrencileri 13 Eylül'den önce aşılanacak

Öğretim üyeleri ve üniverite personelinin yarından itibaren koronavirüs aşısı olabileceğini açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'da kendisine yöneltilen soruyu yanıtlarken, üniversite öğrencilerinin de 13 Eylül'den önce aşılanacağını bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, öğretim üyeleri ve üniversite personelinin yarından itibaren aşılanmaya başlanacağını sosyal medyada duyurdu. Bunun üzerine Bilgisayar Mühendisliği öğretim üyesi Cem Say, Bakan Koca'nın paylaşımına cevaben, "Öğrenciler de aşılanınca yüz yüze eğitime başlarız tabii. Üniversite nüfusunun ezici çoğunluğu onlar." yazdı.

Twitter'daki mesaja yanıt veren Sağlık Bakanı Koca, 13 Eylül'den önce üniversite öğrencilerinin de aşılanacağını belirterek, "Cem Bey, merak etmeyin 13 Eylülden önce üniversite öğrencilerimiz de aşılarını olacak. Artık salgın ülkemizin gündeminden çıkacak. Siz de destek olun." dedi.

 

 

 

Üniversite öğrencileri 13 Eylül'den önce aşılanacak ile ilgili etiketler Fahrettin Koca aşılama programı koronavirüs aşısı üniversite öğrencileri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.