Unisalver Firmasının Mucize Ürünü Uni Natural

Amino asit çeşitleri ile desteklenen biyolojik ürün Uni Natural, bitkiye kolay bir şekilde nüfuz ederek fizyolojik eksikliklerin tamamını giderir. Gerek olumsuz çevre şartları gerekse stres unsurlarına karşı direnci artırır.

Bitkinin stres olmasına neden olan gece ve gündüz sıcaklık farkı, don etkisi, kuraklık, kirli hava, ağır toprak, duman zararları ve güneş ışınlarının olumsuz etkisi gibi bitkiyi olumsuz yönde etkileyen tüm şartlara karşı dirençli tutar. Büyüme ve gelişmede yaşanan gerilemeyi kullanıldığı andan itibaren giderir.

Fizyolojik Eksiklikleri Giderir

Çevre şartları oluşmadan kullanılması halinde bitki çevresel streslerden etkilenmez. Yaşanan stres sonrasında bitkinin hızlı bir şekilde stresten çıkması sağlanır. Organik gübre bitkinin kendi hormonlarını teşvik ederek büyüme ve gelişmesine katkı sağlar.

Bitki kendi ürettiği hormonları daha az kullanarak fizyolojik işlevlerini yerine getirir. Unisalver firmasının mucize ürünü, insan karaciğerine zarar veren sentetik hormonların dışarıdan verilmesine gerek bırakmaz.

Raf Ömrü Atar

Uni Natural yapraktan uygulanması durumunda çiçeklerin ve köklerin dolaşım sistemini sağlıklı ve güçlü tutar aynı zamanda maksimum besin elementi emilimini gerçekleştirir. Meyvedeki kalite ile birlikte raf ömrü atarken canlı ve parlak çiçekler oluşur.

Topraktan demir gübresi ile birlikte verilmesi halinde demirin bitkiye alınarak ciddi artış sağlanmasını destekler. Sera ve açık alan sebzeleri, kışlık sebzeler, yumrulu bitkiler, tüm meyve ağaçları, endüstri bitkileri, baklagil ve tahıllarda kullanılan organomineral gübre, bitkide doğal savunma mekanizmasını güçlendirir.

https://www.unisalver.com.tr/

Unisalver Firmasının Mucize Ürünü Uni Natural ile ilgili etiketler sağlık Unisalver
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.