'Uncharted' filminde peş peşe skandallar: PKK-YPG propagandası!

Hollywood'un bu yıl gösterime giren 'Uncharted' filminden peş peşe skandallar çıkmaya devam ediyor. Film, sahnelerinden çok çok barındırdığı skandallarla gündeme geliyor. 'Çin propagandası' nedeniyle Filipinler'de yasaklanan filmde, terör örgütü PKK'nın da propagandası yapıldığı ortaya çıktı. 

Uncharted isimli 2022 yapımı filmden siyasi skandallar çıkmaya devam ediyor.

Bir hazine avını konu alan ve daha önce oyunları da piyasaya sürülen 2022 yapımı Hollywood filmi Uncharted, aksiyon dolu sahnelerinden çok skandallarla gündeme geldi.

PKK PROPAGANDASI YAPTILAR

Filmin başlarında yer alan bir sahnede, ABD'nin New York şehri olduğu belirtilen konumda yürüyen karakterin ardında yer alan duvarda, terör örgütü PKK ve örgütün Suriye kolu YPG'nin isimlerinin yazılı olduğu görüldü.

PKK propagandasının filmin içine yerleştirilmesi, izleyicilerin tepkisini çekti.

FİLİPİNLER'DE DE YASAKLANDI

Öte yandan filmin bir sahnesinde, Çin'in Güney Çin Denizi'nin yüzde 80'ini üzerinde hak iddia ettiği ve bu bölgeyi 9 kesik çizgi ile gösterdiği tartışmalı haritaya yer verildiği gerekçesiyle Filipinler'de yasaklandı.

'Uncharted' filminde peş peşe skandallar: PKK-YPG propagandası! ile ilgili etiketler PKK YPG Hollywood uncharted
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.