Ünal Pala kimdir? İş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala neden öldü?

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Zeytinlikuyu Koyu'nda denizin hemen ortasında bulunan kayalığa çarpan sürat teknesindeki Ankaralı ünlü iş insanı Ünal Pala ile eşi Evrim Pala’dan korkunç haber geldi. Peki, Ünal Pala ile eşi Evrim Pala kimdir?

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Torba Mahallesi'ndeki Zeytinlikuyu Koyu'nda gece saat 23.00 esnalarında korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada 12 metrelik bir sürat teknesini kullanan evli ve iki çocuk babası 52 yaşındaki Ankaralı ünlü iş insanı ve holding yöneticisi Ünal Pala kıyıdan hemen 70 metre uzaklıkta bulunan denizin ortasındaki küçük kaya parçalarını fark etmedi.

Çarpmanın sonrasında teknede bulunan Ünal Pala ve eşi Evrim Pala olay yerinde hayatını kaybederken kayalığın üzerine düşen 12 yaşındaki Mina Pala ise su sporu merkezi çalışanları tarafından kurtarılarak önce karaya ardından özel bir hastaneye kaldırıldı.

Ünal Pala Kimdir?

27 Aralık 1970 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen iş insanı Ünal Pala, 18 yıldır inşaat ve akaryakıt istasyonu işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren OP Grup Holdingi'nin yönetim kurulu başkanlığı yapmaktaydı.

Ünal Pala kimdir? İş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala neden öldü?

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Denetleme Kurulu Başkanı olarak da görev yapan Pala, 52 yaşında yaşamını yitirdi.

Bodrum'da tatil yapan 52 yaşındaki Ankaralı ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala, hayatlarını kaybederken kızları 12 yaşındaki Mina Pala kazadan yaralı olarak kurtarıldı.

Ünal Pala kimdir? İş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala neden öldü? ile ilgili etiketler Bodrum tekne kaza ünal pala evrim pala mila pala
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.