Ünal Metin USA kimdir? Gerçekten burs veriyor mu?

Sosyal medyada Nazlı adında bir kız, daha önceden burs vereceğini açıklayan Malatyalı iş insanı Ünal Metin adlı kişi ile temasa geçince hakarete uğradı. Sosyal medyada trend olunca konuşma sonrasında Ünal Metin USA kimdir sorusuna yanıt arandı.

Malatya iş adamı olarak bilinen Ünal Metin adlı kişi geçtiğimiz yıl 63 kişiye burs verdiğini açıklamış ve yeni eğitim-öğretim yılında 44 öğrenciye (22 bay 22 bayan) burs verileceğini sosyal medya üzerinden iletmişti. Bu burstan yararlanmak isteyenlerinde @unalmetinusa adkı hesabı takip ederek kendisine DM atmalarının (hangi bölüm okuduğunun bilgisi) yeterli olacağını iletmişti.

@inönü.kampus hesabından yapılan paylaşımda, “Geçen yıl 63 kisiye burs veren amerikada yasayan Malatyalı iş adami yeni sezonda 44 ogrenciye (22 bay 22 bayan) yeni burs verecektir. Yararlanmak isteyenler @unalmetinusa hesabini takip edip kendisine DM atmaları(hangi bölüm okuduğunun bilgisi) yeterli.” ifadelerine yer verilmişti.

Ünal Metin USA kimdir? Gerçekten burs veriyor mu?

Bu paylaşımın hemen ardından Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde okuyan Nazlı adından bir kız Ünal Metin adlı iş adamı ile Instagram üzerinden iletişime geçti ancak hiç beklemediği bir cevapla karşı karşıya kaldı.

Ünal Metin USA kimdir? Gerçekten burs veriyor mu? - Resim : 2

Ünal Metin USA kimdir? Gerçekten burs veriyor mu? - Resim : 3

Ünal Metin USA kimdir? Gerçekten burs veriyor mu? ile ilgili etiketler ünal metin nazlı burs
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.