Ünal Karaman'dan Şenol Güneş'e destek; "Turnuva öncesine kadar yere göğe sığdıramıyorduk"

2021-2022 sezonunun hazırlıklarına başlayan Göztepe’de Teknik Direktör Ünal Karaman, Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, bir dönem yardımcılığını yaptığı Şenol Güneş'e EURO 2020 hezimetinin ardından destek oldu.

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman, A Milli Takım'ın EURO 2020'deki performansını değerlendirdi. Şenol Güneş'in eski yardımcısı, "Şenol Hoca'yı turnuva öncesine kadar yere göğe sığdıramıyorduk. Şenol Hoca mükemmeldi, doğru şeyler yapıyordu, ne oldu turnuvada istenilen sonuç olmadı diye. Bu turnuvalar basit turnuvalar değildir" dedi.

İzmir'in Sarı-Kırmızılı ekibi, 2021-22 sezonunu açtı. Sağlık, huzur ve mutluluğun konuşulduğu bir sezon dileyen teknik direktör Ünal Karaman, basın mensuplarının A Milli Takım'la ilgili bir sorusuna şu cevabı verdi:

"Biz spor kültürü olarak bir orta yolu bulamıyoruz. Ya övgülerle çok üst seviyeye getiriyoruz ya da yergilerle ayaklar altına alıyoruz. Daha önce elde edilen başarıları, verilen hizmeti yok sayıyoruz. Bunlar çok doğru değil. Şenol Hoca'yı turnuva öncesine kadar yere göğe sığdıramıyorduk. Şenol Hoca mükemmeldi, doğru şeyler yapıyordu, ne oldu turnuvada istenilen sonuç olmadı diye. Bu turnuvalar basit turnuvalar değildir. Gönlümüz elbette çok büyük başarılar elde edip, gençlerimizin Avrupa sahnesinde çok farklı başarıyla alkış almasından yanaydı."

ANLAYIŞLA KARŞILAMAMIZ LAZIM 

A Milli Takım'ın genç bir kadrosu olduğunu vurgulayan Karaman, "Genç yaşta tecrübeli oyuncu safına koyduk bu oyuncularımızı. Biraz sabretmemiz gerekiyor, ne onların beklentisine cevap verebildi kendileri, ne de biz o beklentiye cevap bulabildik ama sporun içinde bu tarz şeyler var ve biz bunu anlayışla karşılamamız lazım. Ne olursa olsun bunlar bizim çocuklarımız, bizim evlatlarımız" ifadelerini kullandı.

Ünal Karaman'dan Şenol Güneş'e destek; "Turnuva öncesine kadar yere göğe sığdıramıyorduk"

Transfer konusuna değinen Karaman, “Kulüp bünyesinde takıma oyuncu kazandıran profesyoneller var. Biz onların yeteneğine inanıyoruz. Biz kendi istediğimiz bazdaki oyuncu yetenekleri, pozisyon ve mevki tarifini yaptık arkadaşlarımıza. Onların yeteneklerine ve özverisine ihtiyaç duyuyoruz. İnşallah hem bizlerin hem taraftarlarımızın mutlu olacağı, camiamıza güç katacak oyuncuları bünyemize katarlar" diye konuştu.

Karaman, şunları söyledi: "Şartlara uyum göstermek gibi bir zorunluluğumuz var. Bizden daha özverili çalışan sağlık sektöründeki insanlar var ve hala çalışmaya devam ediyorlar. Canlarını kaybedenler var, onların bu sıkıntıları yaşadığı yerde biz burada açık havada karınca kararınca bir şeylerin mücadelesini vermeye gayret gösteriyoruz. En azından halkın bozulan moraline katkı sağlayabileceğimiz en ufak destek yapabilmişsek ne mutlu bize. İnşallah güzel şeylerin konuşulduğu, sakatlığın olmadığı, bütün takımların sporun ruhuna uygun bir şekilde hareket edebildiği ve yaşayabildiği bir futbol sezonu olsun."

Ünal Karaman'dan Şenol Güneş'e destek; "Turnuva öncesine kadar yere göğe sığdıramıyorduk" ile ilgili etiketler Göztepe Ünal Karaman Şenol Güneş A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.