Ünal Aysal, yeniden Galatasaray başkanlığına aday olacak mı?

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, Galatasaray Düşünce Derneği'nin yemekli toplantısında 70'e yakın üye ile biraraya geldi. Eski yönetici Özgür Savaş Özüdoğru, üyelerden Yasin Çakmak ve Selim Kibarer ile fotoğrafları sosyal medyada yayılırken, Ünal Aysal'ın başkanlığa adaylık sinyali verdiği şeklinde yorumlandı. Aysal konuyla ilgili olarak Beyaz TV'ye konuştu.

Galatasaray Düşünce Derneği, 7 Mart 2022 akşamı GSK Atlı Spor tesislerinde toplandı. Toplantıya Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, eski yönetici Özgür Savaş Özüdoğru, üyelerden Yasin Çakmak ve Selim Kibarer ile 70'e yakın Galatasaray Spor Kulübü üyesi katıldı. Kulüpteki son gelişmelerin konuşulduğu toplantı sonrasında sosyal medyada Ünal Aysal'ın yeniden Galatasaray başkanlığı için çalışmalara başladığı iddia edildi.

Ünal Aysal, yeniden Galatasaray başkanlığına aday olacak mı?

Galatasaray Kulübü Başkanlığı için yeniden adı gündeme gelen Ünal Aysal, Beyaz TV’ye konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aysal, "Galatasarayımızın başkanı var, yönetim kurulu var. Bu konunun konuşulması için gerçekten uygun zaman değil. İnşallah bir gün seçimler gelir, o zaman konuşuruz. Galatasaray taraftarlarına saygılarımı ve sevgilerimi iletmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal, yeniden Galatasaray başkanlığına aday olacak mı? ile ilgili etiketler Galatasaray Ünal Aysal başkan adayı Galatasaray Düşünce Derneği
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.