Villareal'in hocası Unai Emery'den Sivasspor sözleri

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında yarın Sivasspor ile karşılaşacak La Liga ekibi Villarreal'in teknik direktörü Unai Emery, "Sivasspor güçlü bir takım. Neler yapabileceklerini biliyoruz. Evimizde oynadığımız maçta da bunu herkes gördü. Ona göre bizde elimizden gelen en iyi oyunu göstereceğiz. Çünkü yarınki maç çok kritik bir maç. Biz maçta elimizden geleni yapacağız" dedi. 

UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında yarın Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Villarreal'de teknik direktör Unai Emery ve Fransız orta saha Francis Coquelin maç öncesi Yeni 4 eylül Stadı’nda basın toplantısı düzenledi. 

Sivasspor maçını kazanmak için çıkacaklarını söyleyen Unai Emery, şunları söyledi: "Yenmek için çıkmamızın sebebi, her şeyi garantiye almak istiyoruz. Bu maçı yenersek gruptan çıkmamız da garantilenmiş olacak. Tabii ki Sivasspor için de çok kritik bir maç. bir anlamda, rakibimiz için daha önemli bir maç. Onlar için de iyisini isteriz ve Sivasspor'a çok saygı duyuyoruz.

Villareal'in hocası Unai Emery'den Sivasspor sözleri

Biz koronavirüsle ilgili tüm önlemleri alıyoruz. Ama ne kadar önlem alırsak alalım virüs bir şekilde insanları bulabiliyor. İnşallah rakibimizdeki koronavirüs çıkan futbolcular iyileşir en yakın zamanda. Sivasspor'un biz hangi futbolcularının koronavirüse yakalandığını bilmiyoruz. Sadece karşımıza hangi oyuncuları çıkarsa çıksın Sivasspor güçlü bir takım. Neleri yapabileceklerini biliyoruz. Evimizde oynadığımız maçta da bunu herkes gördü. Ona göre biz de elimizden gelen en iyi oyunu göstereceğiz. Çünkü yarınki maç çok kritik bir maç. Biz maçta elimizden geleni yapacağız."

Villareal'in hocası Unai Emery'den Sivasspor sözleri ile ilgili etiketler Unai Emery Sivasspor UEFA Avrupa Ligi Villarreal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.