Umutlandıran gelişme! Burak Akkul koronavirüsü yendi

Teve2 ekranlarında Çok Gezenti isimli gezi programı yapan sunucu Burak Akkul, koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Akkul'un eşi Seda Akkul, eşinin tedavisinin yoğun bakımda devam ettiğini belirtmişti. Ünlü sunucudan sevindiren haber geldi.

Sunucu Burak Akkul, yurt dışından döndükten sonra koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. 

5 SEMPTOMDAN 4'ÜNÜ YENDİ

Yeni Asır'da yer alan habere göre: Zorlu günleri atlatan Akkul'dan güzel haberler gelmeye başladı. 5 semptomdan 4'ünün iyileştiği sadece bir belirtinin kaldığı onun da bu süre içinde kaybolacağı öğrenildi.

Akkul'un dünyaya yayılan ve binlerce kişinin ölümüne sebep olan virüsü yenmesi salgından korkanlara bir umut oldu.

Umutlandıran gelişme! Burak Akkul koronavirüsü yendi

NE OLMUŞTU?

Yurt dışında ülkelere gezerek program yapan Burak Akkul, iş için gittiği Londra'dan döndükten kısa bir süre sonra öksürük ve boğaz ağrısı şikayetiyle hastaneye gitmişti. İlk olarak boğaz enfeksiyonu teşhisi konulan ve sonrası durumu ağırlaşan Akkul'un koronavirüs testi pozitif çıkınca tedavi altına alınmıştı.

Umutlandıran gelişme! Burak Akkul koronavirüsü yendi ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona Hastane burak akkul Seda Akkul teve2
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.