Umut Süleyman Altınpa kimdir? Barbara Palvin'in eğitim almak istediği Türk sporcu

Umut Süleyman Altınpa kimdir? ABD'li manken Barbara Palvin, Türk sporcu Umut Süleyman Altınpa'dan eğitim almak istiyor.Uluslararası yarışmalarda birçok ödül alan Altınpa'nın yaşamı ise merak konusu oldu.

Umut Süleyman Altınpa kimdir? Dünyaca ünlü model Barbara Palvin, yıllardır Amerika'da yaşayan Türk sporcu Umut Süleyman Altınpa'ya ulaştı. Palvin,Altınpa'ya sosyal medya üzerinen ulaştı. Palvin, uluslararası yarışmalarda birçok ödül alan Umut Süleyman Altınpa'dan eğitim almak istiyor.

Umut Süleyman Altınpa kimdir?  Barbara Palvin'in eğitim almak istediği Türk sporcu

Uzun süredir ABD'de yaşayan ve kısa bir süreliğine Türkiye'ye dönen Altınpa'ya hala Amerika'da olup olmadığını soran Palvin, kendisinden eğitim almak istediğini söyledi.

Umut Süleyman Altınpa kimdir?  Barbara Palvin'in eğitim almak istediği Türk sporcu - Resim : 2

UMUT SÜLEYMAN ALTINPA KİMDİR?

Umut Süleyman Altınpa 1990 da Denizli'de doğdu. 13 yaşında spor ve tiyatro ile ilgilenmeye başlayan Altınpa lise dönemine kadar Antalya'da okudu. Okul hayatı boyunca tiyatro oyunlarında ve birçok spor dalında başarılı oldu. Ardından eğitimine ve kariyerine İstanbul'da devam etmeye başlayan Umut Süleyman Altınpa 2016'da kendi isminin baş harflerinden oluşan USA TEAM'ı kurdu. 2017'de Craft oyunculuk okulunda bir yıllık eğitimini başarı ile tamamlayıp Amerika'ya gitti.

Umut Süleyman Altınpa kimdir?  Barbara Palvin'in eğitim almak istediği Türk sporcu - Resim : 3

Los Angelesta Eric Morris ve İvana Chubbuk'ın Oyunculuk metotları hakkında work shoplara katıldı. Bu sırada vücut geliştirme yarışmalarına katılarak 2018 ve 2019 da altı farklı kategoride iki kez üstüste "yılın en iyi men fiziği" seçilerek şampiyon oldu. Yine aynı kategoride San Diego'da iki kez ikincilik Santa Monica'da iki kez üçüncülük alarak bu işin merkezi olan Kaliforniya'da ilk üçte kalarak ülkesini gururlandırdı. Umut Süleyman Altınpa, bir dizide de başrol olarak oynadı. Altınpa, kurduğu spor salonlarında eğitmenlik yaparak öğrencilerine yardımcı olmaktadır.

Umut Süleyman Altınpa kimdir? Barbara Palvin'in eğitim almak istediği Türk sporcu ile ilgili etiketler Instagram Türk Sosyal Medya Barbara Palvin Umut Süleyman Altınpa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.