Umut Nayir resmen Hajduk Split'te

Beşiktaş'ta kadro dışı kaldıktan sonra Hırvatistan'ın Hajduk Split kulübüyle anlaşan Umut Nayir, yeni takımına imzayı attı. Tecrübeli golcü, Siyah-Beyazlı kulübe veda mesajında ise "Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıklıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'tan Hırvatistan'ın Hajduk Split takımına transfer olan Umut Nayir için Hırvat kulübü tarafından imza töreni düzenlendi. Transfer süreciyle ilgili konuşan tecrübeli santrfor, "Hajduk Split'e gelmeden önce Vida, Atanasov ve Prekazi ile konuştum ve çok pozitif geri dönüşler aldım. Bu forma ve bu kulüp için en iyisini yapacağım" dedi.

BEŞİKTAŞ'A VEDA MESAJI

Hırvat kulübüne satın alma opsiyonuyla kiralanan Umut Nayir Beşiktaş için bir de veda mesajı yayınladı. Mesajda, "Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıklıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır." Önüme bakıp hikayeme yepyeni bir bölüm ekleme zamanı geldi. Kulübe geldiğim ilk günden bugüne kadar çalışma imkanı bulduğum, bana katkı sağlamış ve üzerimde en ufak emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum. Özel bir teşekkür de büyük Beşiktaş taraftarına; ilk günümden bu yana bana verdikleri destek ve hissettirdikleri güzel duygular için" ifadelerini kullandı.

 

Umut Nayir resmen Hajduk Split'te ile ilgili etiketler Beşiktaş Hırvatistan Umut Nayir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.