Umut Nayir Beşiktaş'tan ayrıldı, veda mesajı yayımladı

28 yaşındaki golcü oyuncu Umut Nayir, Beşittaş'tan ayrıldığını duyurarak bir veda mesajı yayımladı.

2018 yazında 250 bin Euro karşılığında Osmanlıspor'dan Beşiktaş'a transfer olan ancak yeteri kadar forma şansı bulamayarak Bursaspor ve Hırvatistan ekiplerinden Hajduk Split'e kiralanan Umut Nayir, Beşiktaş'tan ayrıldı.

28 yaşındaki oyuncu yayımladığı veda mesajında "Bugün itibarıyla kendi adıma yeni bir serüvene başlıyorum. Türkiye'nin en büyük camialarından birinin parçası olmak benim için hep özel bir duygu olarak kalacak. Bana Beşiktaş gibi büyük bir kulübün parçası olma fırsatını veren, destekleyen ve üzerimde emeği olan herkese teşekkür ederim." dedi.

Mesajına "Bir özel teşekkür de büyük Beşiktaş taraftarına, takımda olduğum dönemde ya da kiralık olarak farklı bir takımın formasını giydiğim dönemlerde de her zaman desteğini hissettiğim büyük taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum." diyerek devam eden golcü oyuncu "Sizlerin desteğini ve sevgisini asla unutmayacağım. Hoşçakalın. Sevgilerimle. M. Umut Nayir." ifadelerini kullandı.

30 MAÇTA 6 GOL

Umut Nayir, Beşiktaş formasıyla çıktığı 30 maçta 6 kez gol atma başarısı gösterdi.

HUKUK ÖĞRENCİSİ

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde öğrenci olan Umut Nayir, bu özelliğiyle futbol dünyasında ayrı bir yere sahip. 28 yaşındaki Umut Nayir, geçtiğimiz yıl bu konu hakkında gelen bir soruya yanıt verirken, "Hukuk okuyorum ama sınavlara giremiyorum, sınav döneminde kampta oluyorum. 3. sınıfta 4. senem olacak, onu bir aşamıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

 

Umut Nayir Beşiktaş'tan ayrıldı, veda mesajı yayımladı ile ilgili etiketler Beşiktaş Bursaspor Umut Nayir hajduk split
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.