Umut Meraş kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi mevkide oynuyor?

Fenerbahçe Bursaspor'un yıldız oyuncusu Umut Meraş için transfer teklifi götürmeye hazırlanıyor. Ersun Yanal'ın onay vermesi sonrasında Comolli'nin Bursasporlu yöneticilerle biraraya gelecek. Peki Umut Meraş kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi mevkide oynuyor? Detaylar ayrıntılarıyla haberimizde...

Fenerbahçe Umut Meraş'ın transferi için Bursaspor ile görüşmeye hazırlanıyor. Hasan Ali Kaldırım'ın sakatlığı sonrasında Ersun Yanal, Umut Meraş'ın transferi için onay verdi. Sportif direktör Damien Comolli ise Bursaspor ile görüşerek futbolcu için tekliflerini sunacak. Bursaspor'un bonservis ücreti olarak 1,5 milyon Euro istediği iddia ediliyor. Peki Umut Meraş kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi mevkide oynuyor? Detaylar ayrıntılarıyla haberimizde...


UMUT MERAŞ KİMDİR?
Umut Meraş, 20 Aralık 1995'te İstanbul'da doğdu. Babasını küçük yaşta kaybeden Umut'un annesi de bir dönem futbol oynamış. Futbol hayatına Şehreminispor Kulübü adım attı.

Sarıyer alt yapısına geçen Umut Meraş, 2014 yılında Boluspor, 31 Ağustos 2018 tarihinde ise Bursaspor takımına transfer oldu. Transferi için Bursaspor Boluspor takımına 265 Bin Euro bonservis, Umut Meraş'a ise 350 Bin Euro imza bedeli ödedi.

Henüz A Milli takımda forma giymeyen genç futbolcu Türkiye U21 Milli Takım kadrosunda yer aldı.

Saol ayağına hakim olan ve sol bekte oynayan Umut Meraş'ın Bursaspor ile sözleşmesi, 2020'ye kadar devam ediyor.

 

Umut Meraş kimdir? Kaç yaşındadır? Hangi mevkide oynuyor? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Bursaspor Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.