Umut Evirgen sevgilisi Serenay Sarıkaya için Adana'ya gitti

Başrolünü Burak Deniz ile birlikte paylaştığı yeni dizisi Şahmeran'ın çekimleri için Adana'da olan Serenay Sarıkaya'yı sevgilisi Umut Evirgen yalnız bırakmadı. Ünlü işletmeci Evirgen, sevgilisi için İstanbul'dan Adana'ya giderek yalnız bırakmadı.

Serenay Sarıkaya ile işletmeci Umut Evirgen'in aşkı tam gaz devam ediyor.
Cem Yılmaz ile ayrıldıktan sonra adı Haldun Demirhisar ile aşk dedikodularına karışan 29 yaşındaki oyuncu Serenay Sarıkaya aradığı mutluluğu işletmeci Umut Evirgen'de buldu. Geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığını itiraf eden Umut Evirgen, sevgilisi için Adana yolunu tuttu.

 

SARIKAYA'NIN KİRALADIĞI EVDE KALDILAR

Çekimler boyunca otelde kalmak istemeyen Serenay Sarıkaya Adana'da ev tutmuştu.
Aşklarını gözlerden uzak yaşayan sevgililer, romantik eğlenceden sonra güzel oyuncunun tuttuğu evde kaldı.


UMUT EVİRGEN İLE ÇAĞATAY ULUYOS ESKİ DOST...


Bir zamanlar yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen dostu Çağatay Ulusoy'un eski sevgilisiyle aşk yaşayarak tepki çeken Evirgen, dizi çekimleri için Adana'da olan Sarıkaya'yı bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Umut Evirgen sevgilisi Serenay Sarıkaya için Adana'ya gitti

TAZE AŞIKLARIN ADANA'DA EĞLENCE TURU

Adana'yı su yolu yapan Evirgen, geçtiğimiz günlerde de sevgilisiyle eğlence turuna çıktı. İlk başlarda aşklarını yalanlayan Evirgen ve Sarıkaya, Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre Adana'da sahne alan Serkan Kaya'yı dinlemeye gitti.

 

 

 

 

Umut Evirgen sevgilisi Serenay Sarıkaya için Adana'ya gitti ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Umut Evirgen Çağatay Ulusoy Adana Şahmeran dizi çekimi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.