Umut Bozok, A Milli Takım'a çağrılacak mı? "Hedefim Portekiz maçının kadrosunda olmak"

Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup eden Kasımpaşa’da Umut Bozok maçın ardından konuştu. Yeni Malatyaspor karşısında kazanmaları durumunda hedefin yüzde 80’ini tamamlayacaklarını söyleyen Bozok, A Milli Takım’ın Portekiz mücadelesinde kadroda olmak istediğini ifade etti. Kasımpaşa'nın golcüsü Süper Lig'de 14 golle gol krallığı için Hatayspor'dan Ayoub Al Kaabi'yle kapışıyor.

Süper Lig’in 29. haftasında Çaykur Rizespor’u sahasında 3-1 mağlup eden Kasımpaşa'da 24 yaşındaki golcü Umut Bozok, maça 2. yarıda girerek skoru 2-1'e getiren golü attı. Umut Bozok, Süper Lig'de 14 golle gol krallığı için Hatayspor'dan Ayoub Al Kaabi'yle kapışıyor.

Yedek başlamanın bir forvet için mental olarak zor olduğunu söyleyen Bozok, "İlk hedef tabii ki gol atmak. Geçen hafta Göztepe karşısında da aynısını yapmıştım, bugün de oyuna girip golümü attım. Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Onlar sayesinde bu performansım ortaya çıkıyor. Haftaya Yeni Malatyaspor ile oynayacağız. Çok önemli bir maç olacak. Bu maçı alırsak işi yüzde 80 bitiririz bence" ifadelerini kullandı.

"HEDEFİM PORTEKİZ MAÇININ KADROSUNDA OLMAK"

A Milli Takım’ın 24 Mart’ta deplasmanda Portekiz ile oynayacağı karşılaşmada kadroda olmak istediğini söyleyen Umut Bozok, şunları söyledi:

"Tabii ki bir Türk futbolcunun ilk hedefi Milli Takım formasını giymektir. Benim de hedefim tabii ki kadroda olmak. Milli Takım forması giyen çok iyi forvetler var. Gerçekten çok yetenekli isimler var. Neden olmasın, çok inanıyorum. Belki Portekiz’e gideriz hep beraber." 

"Buraya kiralık olarak geldim ve kulübümde opsiyon var. Ama henüz konuşmadık transfer konusunu. Yakında Serkan Reçber’le görüşeceğiz. Hayırlısı olsun" açıklamasını yaptı. Umut Bozok son olarak, A Milli Takım’ın Portekiz karşısındaki şansını da değerlendirerek "Türk oyuncuların bu ara performansı çok yüksek. Bence Portekiz’e karşı zor bir maç olacak ama hayırlısıyla Türkiye kazanacak bu karşılaşmayı."

Umut Bozok, A Milli Takım'a çağrılacak mı? "Hedefim Portekiz maçının kadrosunda olmak"

Umut Bozok, A Milli Takım'a çağrılacak mı? "Hedefim Portekiz maçının kadrosunda olmak" ile ilgili etiketler Kasımpaşa umut bozok A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.