Ümraniyespor 3 - 1 Alanyaspor | Geniş özet izle..

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında HangiKredi Ümraniyespor sahasında Corendon Alanyaspor'u Umut Nayir (2) ve Geraldo'nun golleriyle 3-1 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Süper Lig'in 13. haftasında HangiKredi Ümraniyespor ile Corendon Alanyaspor, Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu'nda kozlarını paylaştı.

Ev sahibi takım, rakibini 21 ve 69. dakikalarda Umut Nayir ile 38. dakikada Geraldo'nun attığı golle 3-1 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini aldı. Akdeniz ekibinin tek golüyse 56. dakikada Wilson Eduardo'dan geldi.

KIRMIZI-BEYAZLI EKİP PUANINI 6'YA YÜKSELTTİ

Ümraniyespor bu sonuçla puanını 6'ya yükseltti. Bu sezonki 4. yenilgisini alan Alanyaspor ise 16 puanda kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Ümraniyespor, 12 Kasım Cumartesi günü saat 14.30'da Sivasspor'a konuk olacak. Alanyaspor ise 11 Kasım Cuma günü saat 20.00'de Adana Demirspor'u ağırlayacak.

Ümraniyespor 3 - 1 Alanyaspor | Geniş özet izle.. ile ilgili etiketler Ümraniyespor Alanyaspor Süper Lig Spor Toto Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.