Ümraniyespor - Adana Demirspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

TFF 1. Lig'in 23. haftasına girmemizle birlikte Ümraniyespor, sahasında Adana Demirsporu ağırlayacak. Söz konusu kritik mücadelenin yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı futbolseverler tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte, Ümraniyespor - Adana Demirspor maçı yayın saati ve kanalı! Ayrıntılar haberimizde...

Ümraniyespor ve Adana Demirspor karşılaşması TFF 1. Lig'in 23. haftasında heyecanla bekleniyor. Ümraniyespor - Adana Demirspor karşılaşmasına çok az bir süre kala, maçın saat kaçta ve hangi kanal üzerinden canlı yayınlanacağı araştırılıyor. Peki, Ümraniyespor - Adana Demirspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? Konuya dair tüm detaylar haberimizde...

ÜMRANİYESPOR - ADANA DEMİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA? 

Ümraniyespor - Adana Demirspor maçı bugün (23 Şubat Salı)  saat 13:30'da TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

ADANA DEMİRSPOR HAKKINDA BİLGİ

Adana Demirspor Kulübü, resmî olarak 28 Aralık 1940'ta Adana'da kurulmuş, renkleri mavi-lacivert olan spor kulübü. Halen TFF 1. Lig'te oynamaktadır. 1960 yılında Adana kentinin TFF tarafından organize edilen profesyonel ligte temsil edilen ilk takımıdır.

ÜMRANİYESPOR HAKKINDA BİLGİ

Ümraniyespor, 1938 yılında kurulmuştur. 1990'lı yıllarda 7 sezon Üçüncü Lig'de mücadele ettikten sonra 2000 yılında amatör kümeye düşmüştür. 2009-2010 sezonunda Süper Amatör Lig'de, 2010-2011 sezonunda ise Bölgesel Amatör Lig'de grubunda lider tamamlamış ve Spor Toto 3. Lig'e yükselmiştir.

 

 

 

 

.

Ümraniyespor - Adana Demirspor maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Adana Demirspor maç ümraniyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.