Kuryenin üzerine otomobilini böyle sürdü

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde bir otomobil sürücüsü, motosikletli kuryenin üzerine direksiyonunu kırdı. Otomobilin kendisine çarpmasıyla yere düşen ve sürüklenen kurye, karşı şeritten gelen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 15.00 sıralarında Ümraniye’de meydana geldi.

ARACIN ALTINA KALMAKTAN SON ANDA KURTULDU

Cadde üzerinde seyir halinde olan motosiklet sürücüsü Serhat Akcan sollama yaptığı araç tarafından üzerine sürülerek temasda bulunuldu. Temas sonucu dengesini kaybeden motosiklet sürücüsü yola savruldu. Yola savrulan motosiklet sürücüsü sürüklenerek karşı şeritten gelen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

''DİREKSİYONU KASTEN ÜZERİME KIRDI''

Kazaya karışan motosiklet sürücüsü kurye Serhat Akcan, “Trafikte normal seyir halinde ilerliyordum. Motosikletim ile servisimi bırakmıştım düz yolda ilerliyordum. Aracın yanından soldan sollama yaparken adam beni camdan görür görmez üstüme direksiyonu kırdı. Motosikletçileri sevmiyorlar, genel olarak motosikletçilere sıfır saygıları var. Motosikletçileri sevmedikleri için bu kazaları yaşıyoruz bu durumdan dolayı şikayetçiyim. Adam kasten yaptı” diye konuştu.

''KARŞI ŞERİTTEN GELEN ARAÇ HIZLI GELSEYDİ ÖLEBİLİRDİM''

Kaza anında şoka girdiğini ifade eden Motosiklet sürücüsü kurye Serhat Akçan, “Çevrede olanları hatırlamıyorum, o an şoktaydım titriyordum çevredekiler beni ölüyor zannediyorlardı o derece titreme vardı. Araç bana vurduğu sırada sol şeritten araba geliyordu. Allah'tan araç yavaştı, yavaş olmasa o aracın altında kalabilirdim. Aracın yavaş olması benim avantajıma oldu. Eğer ki araç hızlı olsa ben altında kalabilirdim. Allah korudu o aracın altında kalsam şu an burada olmayabilir hayatımı kaybedebilirdim. Koruyucu montum olmasa vücudumda kırıklar olabilirdi. Montum parçalandı, telefonum kırıldı. Araç vurduktan sonra kaçıp gitti. Kazayı olduktan sonra düştüm. Aracın plakasını alın diye bağırdım sonrasında bayıldım ve sonrasını hatırlamıyorum” şeklinde konuştu.

(İHA)

Kuryenin üzerine otomobilini böyle sürdü

Kuryenin üzerine otomobilini böyle sürdü - Resim : 2

Kuryenin üzerine otomobilini böyle sürdü ile ilgili etiketler İstanbul Ümraniye Otomobil kurye Motosiklet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.