Ümraniye’de iş makinesi yokuş aşağı kaydı, ortalık savaş alanına döndü

Ümraniye’de kontrolden çıkarak yokuş aşağı kayan iş makinası, 1 aracı sürükledi 3 araca da çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, faciadan dönüldü.

Kaza, Ümraniye Site Mahallesi Kamuran Sokak üzerinde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kamuran Sokak üzerinde yokuş yukarı çıkan iş makinası sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yokuş aşağı geri geri kaymaya başladı.

OTOMOBİLİ 40 METRE SÜRÜKLEDİ

Yokuş aşağı kayan iş makinası, park halinde bulunan bir otomobili altına alarak 40 metre aşağıya sürükledi. Otomobil ile birlikte kayan iş makinası bu sırada park halinde olan 3 araca çarptı.

Ümraniye’de iş makinesi yokuş aşağı kaydı, ortalık savaş alanına döndü

İş makinasıyla birlikte kayan otomobil binaya ve elektrik direğine çarparak durabildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada şans eseri kimse yara almadı.

"KAZA YAPAN SÜRÜCÜ KAÇTI, KAZAYI BAŞKASI ÜSTLENDİ"

Kaza sonrası iş makinası operatörünün olay yerinden kaçtığı ve kazayı başka birisinin üstlendiği vatandaşlar tarafından iddia edildi. Kazaya tanık olan Ali Y., “Operatörün söylediğine göre freni tutmuyordu. Yetkilileri aradı ben kaza yaptım, bu aracın frenleri tutmuyor dedi. Frenlerde problem olduğunu söyledi. Ben sürücüyüm diyen kişi ise kazayı yapan sürücü değil. Gördüğümüz kişi farklı bir kişi ama ben sürücüyüm diye farklı bir kişi ortaya çıktı” dedi.

Ümraniye’de iş makinesi yokuş aşağı kaydı, ortalık savaş alanına döndü ile ilgili etiketler Ümraniye iş makinesi kaza
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.