İETT otobüsünün camını yumruklayan sürücü bu kadar da olmaz dedirtti

Ümraniye'de seyir halinde ilerleyen araç ile İETT otobüs şoförü arasında yol verme tartışması çıktı. Çıkan tartışma sunucu otomobilinden inen sürücü İETT otobüsünün camını yumruklamaya başladı.

Ümraniye’de bir araç sürücüsü yol ver tartışması yaşadığı İETT aracının camına yumruklarla saldırdı. Otobüs şoförünü tehdit etti. Yaşanan o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İETT ARACININ CAMINI YUMRUKLADI

Olay, geçtiğimiz günlerde Ümraniye 3004. Cadde üzerinde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aracıyla yol üzerinde seyir halinde olan vatandaş ile İETT araç sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine aracından inen sürücü İETT aracının camını yumruklamaya başladı. Yaşanan o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, bir şahsın otobüs camını yumrukladığı, otobüs içerisindeki yolcuların ise şahsa uyarıda bulunduğu görülüyor.

İETT otobüsünün camını yumruklayan sürücü bu kadar da olmaz dedirtti

İETT otobüsünün camını yumruklayan sürücü bu kadar da olmaz dedirtti - Resim : 2

İETT otobüsünün camını yumruklayan sürücü bu kadar da olmaz dedirtti - Resim : 3

İETT otobüsünün camını yumruklayan sürücü bu kadar da olmaz dedirtti ile ilgili etiketler Ümraniye İETT tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.