Ümraniye'de evi ateşe verip intihar etmişti... 7 yaşındaki Kerem'den acı haber

Ümraniye'de Armağanevler Mahallesi Narlı Sokaktaki evinde karısı Arzu Rahman Güney'i öldürüp, evini ateşe veren Mehmet Güney intihar etmişti. Evdeki yangında ağır yaralanan ve yoğun bakıma alınan 7 yaşındaki oğulları Kerem Güney yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Ümraniye, Armağanevler Mahallesi Narlı Sokaktaki dairede yangın çıkmış, Arzu Rahman Güney hayatını kaybederken, oğlu Kerem Güney ağır yaralanmıştı.

Ümraniye'de evi ateşe verip intihar etmişti... 7 yaşındaki Kerem'den acı haber

Olayın hemen ardından kayıplara karışan baba Mehmet Güney ise intihar ederek yaşamına son vermişti. Polisin yaptığı çalışmadan sonra anne Arzu Rahman Güney'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Ümraniye'de evi ateşe verip intihar etmişti... 7 yaşındaki Kerem'den acı haber - Resim : 2

AĞIR YARALANAN KEREM KURTARILAMADI

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılıp, yoğun bakıma alınan 7 yaşındaki Kerem Güney yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 Ümraniye'de evi ateşe verip intihar etmişti... 7 yaşındaki Kerem'den acı haber - Resim : 3

CANİ ADAM EVDEN KOŞARAK UZAKLAŞTI 

Ümraniye'de cinayetin ardından, Mehmet Güney'in evden çıktığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sokaktaki güvenlik kamerasında görüntülere önce anne Arzu Rahman Güney'in apartmana girişi yansıdı. Bir süre sonra da baba Mehmet Güney'in elinde poşet, yanında oğlu Kerem Güney ile birlikte binaya girdiği görüldü. Baba Mehmet Güney, öğle saatlerine doğru binadan hızla çıkarak uzaklaştı. Hemen yan taraftaki sokakta bulunan otomobiline yönelen Mehmet Güney, otomobile binerek sokaktan ayrıldı.

Ümraniye'de evi ateşe verip intihar etmişti... 7 yaşındaki Kerem'den acı haber - Resim : 4

Ümraniye'de evi ateşe verip intihar etmişti... 7 yaşındaki Kerem'den acı haber - Resim : 5

Ümraniye'de evi ateşe verip intihar etmişti... 7 yaşındaki Kerem'den acı haber - Resim : 6

 (DHA)

Ümraniye'de evi ateşe verip intihar etmişti... 7 yaşındaki Kerem'den acı haber ile ilgili etiketler Ümraniye cinayet Yangın Armağanevler Mahallesi dehşet Kerem Güney Mehmet Güney Arzu Rahman Güney
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.