Ümraniye'de beslediği köpeklerini kurtarmak için kurşunlara siper oldu

Ümraniye'de parka gelen eli silahlı bir kişi, köpeklerin kendisi geçirmediği gerekçesiyle ateş etti. O sırada köpek ve kedileri besleyen hayvansever Özlem Gürel'le tartışan saldırgan, köpeklerden birini silahla yaralayarak kayıplara karıştı. O anlar kameralara yansıdı.

Ümraniye, Atakent Mahallesi'nde 21 Aralık Çarşamba günü saat 22.00 sıralarında hayvansever Özlem Gürel, sokak köpekleri ve kedilerine mama vermek için parka gitti. Hayvanlarla ilgilendiği sırada Sinan D. elindeki silahıyla parka geldi.

Köpeklere silah doğrultan saldırgan Özlem Gürel’in tepkisiyle karşılaştı. Saldırganın köpekleri de teker teker vuracağını söylemesi üzerine Özlem Gürel, hayvanlara siper olarak saldırganın eline vurup, silahın önüne atladı. Yaşanan arbede sonucunda köpeklerden biri kurşunların hedefi olurken, yanağından yaralandı.

Silahlı saldırgan Sinan D. daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Özlem Gürel'in şikayeti üzerine Sinan D. yakalanarak gözaltına alındı. Saldırgan çıkarıldığı mahkemece 4 ay süreyle ev hapsi uygulanmasına, silah bulundurmama ve taşıyamamasına hüküm verildi. Mahkeme ayrıca köpeğin yaralanması mevcutsa tedavi masraflarını da karşılamasına karar verdi. Parka elindeki silahla gelip, hayvanlara ateş açan saldırgan çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Ümraniye'de beslediği köpeklerini kurtarmak için kurşunlara siper oldu ile ilgili etiketler Ümraniye
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.