Ümitcan Uygun tutuklandı mı?

Aleyna Çakır’ın ölümünde baş şüpheli olan Ümitcan Uygun’un babası ile birlikte kaçarken yakalandığı ve gözaltına alınması sonrasında adliyeye sevk edildikleri belirtildi. Peki, Ümitcan Uygun tutuklandı mı?

Aleyna Çakır’ın ölümünün baş şüphelisi olan Ümitcan Uygun’un sabah saatlerinde uyuşturucu partisinden görüntüler sosyal medyaya sızmıştı. Son olarak babasıyla beraber Ümitcan Uygun’un yakalanma anlarını gösteren ilk görüntüler gelmeye başladı. Olayın doğrulanması sonrasında Ümitcan Uygun yanındaki kadınla beraber polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ümitcan Uygun tutuklandı mı?

ÜMİTCAN UYGUN YAKALANDI MI?

Son olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada Aleyna Çakır’ın otopsi işleminde vajinal sürüntü örneği ile sağ eldeki tırnak parçasından tespit edilen DNA profilleri üzerinde gerekli mukayese işlemlerinin devam ettiği belirtilmişti.

3 Haziran 2020 tarihinde Ankara’nın Keçiören ilçesi Yükseltepe Mahallesi'nde yaşayan ve "Aleyna Çakır" ismini kullanan kız arkadaşı Sema Esen'in evine giden Ümitcan Uygun, sevgilisini darp ederek öldürdüğü iddia edilmişti.

Ümitcan Uygun’un babası ile birlikte kaçarken yakalandığı belirtildi.

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan yakalanarak gözaltına alınan Ümitcan Uygun’un adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Aleyna Çakır soruşturmasında adı geçen eski sevgili Ümitcan Uygun 'Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Kullanmak ve Kullanılmasını Alenen Özendirmek' suçundan tutuklandı.

Ümitcan Uygun tutuklandı mı? ile ilgili etiketler ümitcan uygun aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.