Ümitcan Uygun kimdir? Baba Durak Uygun kim, ne iş yapıyor?

Aleyna Çakır’ın ölümünden sorumlu olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun’un babası Durak Uygun ile kaçarken yakalandığı ve gözaltına alındığı belirtildi. Peki, Ümitcan Uygun kimdir?

Ankara’nın Keçiören ilçesinde intihar ederek hayatına son veren Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Ümitcan Uygun’un son olarak babası Durak Uygun ile beraber kaçarken yakalandığı ve polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı ifade edildi.

ÜMİTCAN UYGUN KİMDİR?

Ailenin ikinci çocuğu olan Ümitcan Uygun, aslen Yozgat Yerköylüdür. Annesi Gülay Uygun çocuk eğitmeni, babası Durak Uygun ise ticaretle uğraşmaktadır. Ancak anne Gülay Uygun geçtiğimiz sene intihar ederek yaşamına son vermişti.

Ankara'da ikamet eden Ümitcan Uygun, ayakkabı satışı ve plakalık üretimi yapan işletmelerin sahibidir. Kız arkadaşı Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün ardından Çakır'ı bayıltana kadar dövdüğü videonun ortaya çıkması ile bir anda gündem olan Ümitcan Uygun, sosyal medya paylaşımları ile de çok konuşulmuştu.

Ümitcan Uygun kimdir? Baba Durak Uygun kim, ne iş yapıyor?

DURAK UYGUN KİMDİR?

Durak Uygun, Ümitcan Uygun babası ve Gülay Uygun'un eşidir. Durak Uygun, Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Odası başkanlığı yaptığı öğrenildi. Durak Uygun’un Ankara’da çok sayıda siyasetçi ve bürokratlarla fotoğraf çektirdiği sosyal medya ortaya çıkmıştı.

Ümitcan Uygun kimdir? Baba Durak Uygun kim, ne iş yapıyor? - Resim : 2

GÜLAY UYGUN ÖLDÜ MÜ, İNTİHAR MI ETTİ?

Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun dağlık alanda ölü bulundu. Son dakika haberine göre Ankara'da, Aleyna Çakır'ın evde ölü bulunması olayı ile ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun (48), silahla başından vurulmuş halde dağlık alanda ölü bulundu. Yapılan ilk incelemede Gülay Uygun'un, intihar notu bırakarak yaşamına son verdiği belirlendi.

Ümitcan Uygun kimdir? Baba Durak Uygun kim, ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler ümitcan uygun durak uygun Gülay Uygun aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.