Ümitcan Uygun ile birlikte kaldığı evde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ölüm nedeni belli oldu!

Ümitcan Uygun'un baş şüphelisi olduğu Esra Hankulu'nun ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Adli Tıp Raporu yayımlandı.Yayımlanan raporda Hankulu'nun kafa travması sonrası meydana gelen iç kanama sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak gündeme gelen 27 yaşındaki Ümitcan Uygun, Ankara'da 25 yaşındaki Esra Hankulu'nun şüpheli ölümü üzerine gözaltına alınıp "kasten öldürme" suçundan tutuklanmıştı.

ADLİ TIP RAPORU SONUÇLANDI

Soruşturma kapsamında Hankulu'nun ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu sonuçlandı.

KAFA TRAVMASI SONRASI İÇ KANAMA

Raporda, Esra Hankulu'nun kült kafa travması sonrası meydana gelen iç kanama sonucu hayatını kaybettiği belirtildi.

ALEYNA ÇAKIR DAVASINDA YARGILANMASI DEVAM EDİYOR

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in (21) geçen yıl 3 Haziran'da Ankara Keçiören'deki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada, sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun gözaltına alınıp, serbest bırakılmıştı.

Uygun, Esen'e ölümünden yaklaşık 3 ay önce şiddet uyguladığı anlara ait görüntülerin ortaya çıkması üzerine tekrar gözaltına alınıp, ifadesinden sonra serbest bırakıldı. Esen'in ölümüne ilişkin hakkında yürütülen soruşturma süren Uygun'un şiddet uygulaması ile ilgili soruşturma sonunda 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'tehdit' suçlarından açılan davada tutuksuz yargılaması sürüyor.

2 KADINLA BİRLİKTE UYUŞTURUCU KULLANDIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Ümitcan Uygun'un, Sema Esen'in ölümünden sonraki süreçte bu kez 2 kadınla birlikte uyuşturucu madde kullandığına ilişkin görüntüleri ortaya çıkmıştı. Görüntüler üzerine 10 Ocak'ta gözaltına alınan Uygun, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek suçundan tutuklandı.

Uygun, avukatının tutukluluğa itirazı üzerine yaklaşık 6 ay sonra 17 Temmuz'da Ankara 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi kararıyla tahliye edildi. Uygun ve yanındaki kadınlardan Fadime Büşra G. hakkında, 'uyuşturucu kullanımını alenen özendirmek' suçundan iddianame düzenlendi.

 

 

 

Ümitcan Uygun ile birlikte kaldığı evde hayatını kaybeden Esra Hankulu'nun ölüm nedeni belli oldu! ile ilgili etiketler Esra Hankulu ümitcan uygun
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.