Gülay Uygun öldü mü? Gülay Uygun kimdir?

Gülay Uygun öldü mü? 21 yaşındaki Aleyna Çakır’ın ölümü sonrasında hakkında soruşturma başlatılan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun’un intihar ederek hayatını kaybettiği belirtildi. Peki, Gülay Uygun kimdir? Gülay Uygun olayı intihar mı cinayet mi? İşte detaylar…

Aleyna Çakır'ın ölümünde "şüpheli" olarak görülen ve Ümit Can'ın Sosyal Hizmetler'de görev yapan annesi Gülay Uygun hakkında bakanlık tarafından soruşturma başlatılmıştı. Ancak gelen bir son dakika haberi ortalığı karıştırdı.

Türkiye'nin konuştuğu Aleyna Çakır olayında "şüpheli" olarak kamuoyuna yansıyan Ümit Can'ın annesinin Sosyal Hizmetler'de görev yaptığı belirlenmişti. "Yurt annesi" olarak tanınan Gülay Uygun hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Çalışma Bakanlığı müfettişleri bugün soruşturma başlatmışlardı. Ümit Can'ın annesi Gülay Uygun'un bugün akşam saatlerinde şüpheli bir şekilde intihar ettiği belirtildi.

GÜLAY UYGUN KİMDİR?

3 Haziran tarihinde Ankara'daki evinde ölü olarak bulunan 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ailesi talihsiz kızlarının cinayete kurban gittiğini savunarak durumu Müge Anlı’ya kadar taşımışlardı. Kızlarının öldürüldükten sonra intihar süsü verildiğini savunan aile şüpheli olarak kızlarının erkek arkadaşı Ümit Can'ı her defasında işaret etmişlerdi.

Gülay Uygun öldü mü? Gülay Uygun kimdir?

GÜLAY UYGUN ÖLDÜ MÜ?

Aleyna Çakır'ın komşuları ve arkadaşları da genç kızın sürekli şiddet gördüğünü söyleyerek genç kızın cinayete kurban gittiğini iddia etmişlerdi. Aleyna Çakır gibi Sosyal Hizmetler yurdunda kalan kızların Ümit Can'ın annesi tarafından gece yaşamına yönlendirildiği iddiası sonrasında Bakanlık harekete geçmişti.

Bakanlık soruşturmasının ardından Ümit Can'ın annesi Gülay Uygun bugün akşam saatlerinde başına tek el silahla ateş etmiş halde ölü bulundu.

Gülay Uygun öldü mü? Gülay Uygun kimdir? ile ilgili etiketler Müge Anlı ümitcan uygun Gülay Uygun aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.