Ümitcan Uygun Aleyna Çakır'a cinsel saldırıda mı bulundu?

Ümitcan Uygun Aleyna Çakır'a cinsel saldırıda mı bulundu? 21 yaşındaki Aleyna Çakır'ın ölümünün ardındaki sır perdesi araştırılmaya devam ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Aleyna Çakır'ın tırnaklarındaki kalıntının sperm olduğu açıklanmıştı. Peki bu sperm Ümitcan Uygun'a mı ait?

Ümitcan Uygun Aleyna Çakır'a cinsel saldırıda mı bulundu? Son zamanlarda gerçekleşen Aleyna Çakır'ın şaibeli ölümünün ardından elde edilen verilerin neden daha geniş araştırılmasının yapılmadığı ve neden beklenen kayıtların eksik gönderildiği yeni şüpheler uyandırmaya başladı.

ALEYNA ÇAKIR'IN AİLESİNİN AVUKATI UMUR YILDIRIM'IN AÇIKLAMALARI

"3 Haziran gece 01:05 sıralarında bu yeri gören kamera görüntüleri araçtan iki kişinin indiğini iki kişinin binaya yöneldiğini aracın hareket edip gittiği belirtiliyor. Ama yeni gelen tutanakta bir kişinin indiğini binaya yöneldiğini aracına binip gittiği söyleniyor." Hangi bilgi doğru?

Ümitcan Uygun Aleyna Çakır'a cinsel saldırıda mı bulundu?

HTS KAYITLARI NEDEN EKSİK?

Ümitcan Uygun'un 00:57'de telefonu kapanıyor, 01:13' te açılıyor ve sabah 08:89'a kadar kapalı olduğu belirtildi ancak bunların hiçbiri HTS'ye yansımamış. Bu durumda Ümitcan Uygun'un ikinci telefonu var mıydı sorusu akıllara gelmektedir.

ALEYNA CİNSEL SALDIRIYA MI UĞRADI?

Aleyna Çakır'ın tırnaklarında bulunan sperm örneklerinin araştırılması gerekirken savcılığın bu konuyu sürüncemede bıraktığı ve bir cevap vermediği belirtildi.

Ümitcan Uygun Aleyna Çakır'a cinsel saldırıda mı bulundu? ile ilgili etiketler aleyna çakır ümitcan uygun Gülay Uygun neden oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.