Ümit Zileli'den Mehmet Barlas'a "Cemil Barlas" göndermesi: Şempanzesi kadar eğitememiş! / VİDEO

Sözcü yazarı Ümit Zileli, 1ANTV'de birlikte program yaptığı Cemil Barlas'ın "Aydın Doğan'ın artıkları yetmiyormuş gibi bir de Sözcü'nün 'korkusuz' artıkları var" ifadesine tepki gösterdi.

Mehmet Ali Ilıcak'ın sahibi olduğu 1 AN TV’de yayınlanan "1 Haber 3 Yorum" adlı programda Cemil Barlas’ın Sözcü gazetesiyle ilgili ifadelerine Ümit Zileli sert tepki göstermiş, Barlas stüdyoyu terk etmişti.

Zileli ise programın bitmesinin ardından istifasını vermişti.

Zileli Korkusuz gazetesindeki köşesinde programda ve sonrasında yaşanılanları anlattı.

Yazısında “Yaklaşık 3 aydır 1an TV'de “1 Haber 3 Yorum” isimli programda konuk katılımcı olarak Cem Küçük ve Cemil Barlas ile birlikte gündemi yorumluyordum” diyen Zileli şu ifadeleri kullandı:

“Zaman zaman tansiyonun yükseldiği program önceki gün, 23 Mayıs Salı günü, Mehmet Barlas'ın oğlu olmaktan öte hiç bir özelliği bulunmayan Cemil adındaki şahsın mensubu bulunduğum Sözcü Yayın Grubu ve yazarlarına seviyesizce ve ahlaksızca saldırıda bulunması, benim de haddini bildirmem sonucu muhteremin stüdyoyu terk etmek zorunda kalmasıyla son buldu. Hemen ertesi günü de istifamı vererek programdan ayrıldım…

Nezdimde beş paralık değeri olmayan bir yanaşmaya ağzının payını programda verdiğim için mesele benim için kapanmıştı. Ancak sosyal medya hesabında aynı hakaretleri sürdürdüğünü, aynı alçakça ve soysuzca yalanları bu kez gazetem Korkusuz için de yaptığını görünce “yetmemiş demek ki” diye düşündüm ve şu anda okuduğunuz bu yanıtı yazmaya karar verdim…

Tarihe bir virgül olarak bile kaydolamayacak böylesi bir müsvedde için sütunumda yer ayırmak dahi kendisine yapılmış bir iltifattır aslında!..

-Öncelikle okurlarımdan bu nedenle özür diliyorum…”

Ümit Zileli'den Mehmet Barlas'a "Cemil Barlas" göndermesi: Şempanzesi kadar eğitememiş! / VİDEO ile ilgili etiketler Cemil Barlas ümit zileli
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.