Ümit Yaşar konser için gittiği Gaziantep'te felaketi yaşadı

Konser vermek için Gaziantep'e giden şarkıcı Ümit Yaşar, depremin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Deprem bölgeleri için yardım çağrısında bulunan Yaşar, gözyaşlarına hakim olamadı.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen 10 il arasında yer alan Gaziantep'te bulunan şarkıcı Ümit Yaşar, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yardım çağrısında bulundu. Gaziantep'e konser için giden Yaşar, ''Konser için gelmiştik, felaketle karşılaştık.'' ifadelerini kullandı.

 GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Deprem bölgeleri için yardım isteyen Ümit Yaşar duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı. Ümit Yaşar, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: ''Aradaşlar şu an Gaziantep'teyim. Konser için gelmiştim. Felaketle karşılaştık her yerde karşılaşıldığı gibi. Haberleri de alıyoruz her yerden Hatay'da çok vahim durumlar var. Hatay'ından Antep'ine, Maraş'ından Malatya'sına kadar... Kurban olayım eli uzanan herkesin yardım etmesini talep ediyorum. Bol bol paylaşım yapın, bir şekilde herkes gitsin yardım etsin elinden ne geliyorsa. Burası da kötü. Burada da yıkılan binalar var. Ölenlerimiz var. Söyleyecek bir şey yok.. Herkese yardım edin olur mu? Allah'a emanet olun.''

 

Ümit Yaşar konser için gittiği Gaziantep'te felaketi yaşadı ile ilgili etiketler deprem Gaziantep Kahramanmaraş Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.