Ümit Öztürk'e ait olduğu iddia edilen ses kaydı gündeme bomba gibi düştü

Fenerbahçe-Antalyaspor maçının olay hakemi Ümit Öztürk'ten penaltı yorumu... Sosyal medyaya sızdırılan ve Öztürk'e ait olduğu iddia edilen ses kaydında tecrübeli hakem Pelkas'a verdiği penaltıdan neden vazgeçtiğini anlatıyor...

Fenerbahçe'nin Antalyaspor'la dün akşam 1-1 berabere kaldığı Süper Ligin 28. hafta maçına 90+2'de yaşanan penaltı pozisyonu damga vurmuştu. Maçın hakemi Ümit Öztürk, Pelkas'ın yerde kaldığı pozisyona önce penaltı dedi. VAR'ın uyarısıyla monitöre giden tecrübeli düdük kısa süre sonra kararından döndü ve Pelkas'a sarı kart gösterdi.

Şampiyonluk yarışında 2 puan kaybeden Fenerbahçe'nin Ümit Öztürk öfkesi sürerken, sosyal medyada Öztürk'e ait olduğu iddia edilen bir ses kaydı gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu ses kaydında neden penaltı vermediğini anlatan Öztürk, "Bizim ilk gördüğümüz ayağa basma var. Ayağa basmadan sonra çelme gibi olan şeye penaltı veriyorum ben. Sonuçta ilk temaslarda daha top ortada... O kadar temas olacak futbolda. Ona da penaltı verirsek, o zaman ilk yarıda da Amilton'a yapılana vermem lazım. Yetmez. Ayağa bastıktan sonra kurtuluyor ya Pelkas, orada çelme gibi bir şey var. Ben ona çalmışım. Ama ayağa basmayı görmemişiz. Onu da VAR gösterdi. Sıkıntı yok" ifadelerini kullanıyor.

 

Eski hakem Selçuk Dereli, söz konusu ses kaydı için "Ümit Öztürk’e ait olduğu iddiasıyla sosyal medyada dolaşan konuşma eğer doğru ise; bu Serdar Tatlı MHK’sının bittiğinin KAYDIDIR" yorumunda bulundu.

Ümit Öztürk'e ait olduğu iddia edilen ses kaydı gündeme bomba gibi düştü ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ümit Öztürk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.