Ümit Özdağ'ın gözü hangi partinin koltuğunda?

Sığınmacılara karşı kışkırtmacı tavırlarıyla tepki toplayan Ümit Özdağ için bomba bir kulis haberi gündeme geldi. Korkusuz yazarı Ahmet Takan, Özdağ'ın gözünü MHP Genel Başkanlık koltuğuna diktiğini yazdı. Ayrıca Takan, Özdağ'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Muharrem İnce ile katılacağını açıkladı.

Türkiye'deki sığınmacılara yönelik kışkırtma politikası izleyen 'Sessiz İstila' filmini finanse ettiğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, açıklamalarıyla uzun bir süre gündemde kaldı. 

Daha sonrasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşadığı tartışma ile sonrası gündemde adı geçen Özdağ için çarpıcı bir iddia gündem geldi. 

BOMA İDDİA: O PARTİNİN KOLTUĞUNDA GÖZÜ VAR

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, Özdağ'ın MHP lideri Devlet Bahçeli'nin koltuğunda gözü olduğunu yazdı. 

Çıkardığı 'sığınmacı' polemeğinde okları CHP ile İYİ Parti'ye çevirmeye çalıştığını belirten Takan, Özdağ'ın asıl amacının MHP Genel Başkanı koltuğuna oturmak olduğunu yazdı.

SEÇİME MUHARREM İNCE İLE GİRECEK

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, Özdağ'ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Muharrem İnce'nin Memleket Partisi ile gireceğini ve aday olarak da Muharrem İnce'yi göstereceğini yazdı. 

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ümit Özdağ'ın gözü hangi partinin koltuğunda? ile ilgili etiketler Ümit Özdağ CHP İYİ Parti MHP ahmet takan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.