Ümit Özdağ'ın bir yalanı daha ortaya çıktı! Konyalı anne: 'Siyasete çocuklarımızı, kadınlarımızı alet etmesinler'

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın bir yalan haberi daha elinde patladı... Özdağ, Konya'da tartışma sonucunda Suriyelilerin, 9 yaşındaki çocuğun yüzüne asit attığını iddia etmişti. 9 yaşındaki Y.İ.C.'nin annesi Medine Candan'dan sert tepki geldi.

Konya'nın Meram ilçesinde iki çocuk arasında çıkan tartışma, feci bir sonla bitti. 12 yaşındaki G.E.H., elindeki kimyasal sıvıyı 9 yaşındaki Y.İ.C.'nin yüzüne attı. Olay sonrası başında ve boyun bölgesinde yanıklar oluşan 9 yaşındaki çocuk tedavi altına alındı.

Çocukların arasında yaşanan bu olay, aradan haftalar geçmesinin ardından Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından Suriyeli nefretiyle ülkenin gündemine taşındı.

Çocukların arasında yaşanan bu kötü olayı siyasetine alet eden Ümit Özdağ'a, 9 yaşındaki Y.İ.C.'nin annesi Medine Candan'dan sert tepki geldi.

Zafer Partisi'nden kendisine gelerek açıklama yapmasını istediklerini belirten Medine Candan, Ümit Özdağ'ın provokasyonunun farkına vardığı için açıklama yapmaktan kaçındığını söyledi.

"ZAFER PARTİSİ'NDEN GELDİLER"

KON TV'ye konuşan anne Medine Candan, şöyle konuştu:

"Bugün bir daha geldi Zafer Partisi'nden. Onlara şunu söyledim: 'Görüntü vermek istemiyorum, konuşmak istemiyorum.' Vermedim, vermem de. Çünkü Konyamızı, ailelerimizi karıştırmalarını istemiyorum.

"PROVOKASYON OLDUĞUNUN FARKINDAYIM"

Kimse bilmediği, duymadığı, gözleriyle görmediği sürece hiçbir şeye hiçbir şekilde inanmasın. Bir de özellikle siyasete çocuklarımızı, evlerimizi, kadınlarımızı alet etmesinler.

Provokasyon olduğunun farkındayım. İlk gün duyanlar aramayı bıraktılar. Benim şerle işim olmaz. "

Ümit Özdağ'ın yalan paylaşımları

Siyasetini tamamen Suriyeli nefreti üzerine oturtan Ümit Özdağ ve Zafer Partisi yetkilileri, özellikle sosyal medyaya bu ve benzeri şekilde yalan haberlerin pompalanmasında öncülük ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Suriyeli kadınların göletten kaz çaldığı yalanını yayan Ümit Özdağ, olayın doğrusunun ortaya çıkmasına rağmen özür dilemedi, paylaşımını silmedi.

Ümit Özdağ'ın bir yalanı daha ortaya çıktı! Konyalı anne: 'Siyasete çocuklarımızı, kadınlarımızı alet etmesinler' ile ilgili etiketler Suriyeli Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ asit provokasyon
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.