Ümit Özdağ’dan Muhittin Böcek’e sert gönderme: Milli omurgasızlık nasıl olur gösterdin

CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi, Rusların çoğunlukla yerleştiği bölgelere otobüs saatlerinin gösterildiği Rusça tabelalar asmasına Ümit Özdağ’dan sert tepki geldi. Özdağ “Aferin Muhitin Böcek. Milli omurgasızlık nasıl olur gösterdin.” dedi.

Antalya Belediyesinin otobüs saatlerini göstermek için astığı Rusça tabelalar gündem oldu. Asılan tabelalarda Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in isminin Kiril alfabesiyle yazılması dikkat çekti.

Konuyla alakalı tepki gösterenlerden birisi de Zafer Partisi Başkanı Ümit Özdağ oldu. Muhitin Böcek’i sert sözlerle eleştiren Özdağ “Aferin Muhitin Böcek. Milli omurgasızlık nasıl olur gösterdin. İktidarı ile muhalefeti ile DÜZEN Partileri Türk milli kimliğini ve Türk Milleti’nin menfaatlerini temsil etmiyorlar.” dedi.

Ümit Özdağ’dan Muhittin Böcek’e sert gönderme: Milli omurgasızlık nasıl olur gösterdin ile ilgili etiketler Antalya Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.