Ümit Özdağ'dan LGBT yorumu: "Bu tercihtir devletin de bir şey söyleme hakkı yoktur"

Söylemleriyle sık sık gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, LBGT'lilere yönelik ""Buna hiçbir şey söylemeye hakkımız yok bu bir tercih ve bu tercihe de devletin bir şey söyleme hakkı yok. Kişilerin de müdahil olmaya hakkı yok. Niye engelleyeyim kardeşim?" açıklamalarını yaptı.

Hükümet, aile yapısının korunmaya alınması adına anayasa değişikliği teklifi üzerinde çalışmalarını sürdürürken, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan LGBT'lilere destek açıklaması geldi.

Katıldığı YouTube yayınında "LGBT'lilerle ilgili hiçbir söyleminiz yok." hatırlatması yapılan Özdağ,şu ifadeleri kullandı:

"Buna hiçbir şey söylemeye hakkımız yok bu bir tercih ve bu tercihe de devletin bir şey söyleme hakkı yok. Kişilerin de müdahil olmaya hakkı yok. Niye engelleyeyim kardeşim? Anayasa'da yazıyor"

 

 

Ümit Özdağ'dan LGBT yorumu: "Bu tercihtir devletin de bir şey söyleme hakkı yoktur" ile ilgili etiketler Ümit Özdağ LGBT

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.