Ümit Özdağ'dan Ahmet Davutoğlu'na çok sert sözler: Türk kimliğine sahip değil

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine eleştiride bulunan Gelecek Partisi'nin Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı. Özdağ, "Gelecek Partili Serkan Özcan benim binlerce kez söylediğim şeyleri 'Özdağ bunları söylese aynı fikirde oluruz' diyor. Davutoğlu Türk kimliğine sahip olmadığı için bu çok mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi, önceki gün sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Süleyman Soylu- Ümit Özdağ arasındaki tartışmada Ümit Özdağ'a karşı tavır koymuştu. Videoda, "Irkçılık diye bir siyaset olmaz" ifadelerine yer verildi.

ÖZDAĞ'DAN CEVAP GELDİ

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından bu videoya yanıt verdi. Özdağ, "Gelecek Partili Serkan Özcan benim binlerce kez söylediğim şeyleri "Özdağ bunları söylese aynı fikirde oluruz" diyor. Davutoğlu Türk kimliğine sahip olmadığı için bu çok mümkün değil" diye konuştu.

'ATATÜRK DÜŞMANI'

Özdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: Davutoğlu, Atatürk'e düşman olduğu için mümkün değil. Türkiye'yi sığınmacı merkezi yaptığı için mümkün değil.

Ümit Özdağ'dan Ahmet Davutoğlu'na çok sert sözler: Türk kimliğine sahip değil ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Ahmet Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.