Ümit Özdağ yeni parti kuracak iddiası

İYİ Parti Istanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun daha önce FETÖ ile ilişkili bir kuruluşta görev yaptığı iddiasının ardından partiden ihraç edilen Ümit Özdağ'ın yeni parti kurmak için çalışmalara başladığı öğrenildi. Özdağ'ın parti içindeki muhalif isimlere yöneldiği gelen haberler arasında yer alıyor. Öte yandan Muharrem İnce'nin ardından Ümit Özdağ'ın da yeni parti çalışmalarına başlaması muhalefetteki son durumu gözler önüne serdi.

FETÖ ile ilgili iddiaları sonrası ihraç edilen ve İYİ Parti’ye yargı kararı ile dönen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, diğer muhaliflerle yeni bir parti kuracak. İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu öne süren Özdağ, jet hızıyla ihraç edilmiş, yargı disiplin kurulunun konuya ilişkin kararını bozmuştu.

 Yeni Şafak gazetesinden Nur Banu Aras'ın haberine göre, mahkeme kararının ardından İYİ Parti'ye dönen Özdağ, partinin iletişim gruplarına dahil edilmedi. Özdağ'a parti ile ilgili hiçbir bilgi verilmediği öğrenildi. Bu arada Disiplin Kurulu da ay sonunda toplanarak Özdağ'ın ihracını yeniden gündemine alacak.

Tekrar ihraç edilmesi beklenen Özdağ'ın yeni parti için kolları sıvadığı belirtiliyor. Özdağ'ın partiden uzaklaştırılan ve parti içinde muhalif olan isimlerle toplantılar gerçekleştirdiği öğrenildi.

MUHALEFETTEKİ BİR İSİM DAHA YENİ PARTİ KURACAK

İYİ  Parti'den ihraç edilen ve mahkeme kararı ile dönen Ümit Özdağ'ın yeni parti kurmak için harekete geçeceği iddiası muhalefetin son durumunu bir kez daha gözler önüne serdi. Önce CHP'den ayrılan Mustafa Sarıgül ve Muharrem İnce'nin, şimdi ise Özdağ'ın çalışmaları dikkat çekti. Bu durum, muhalefetteki çatlağın ne kadar büyüyeceği sorusunu gündeme getirdi.

Ümit Özdağ yeni parti kuracak iddiası ile ilgili etiketler Ümit Özdağ İYİ Parti yeni parti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.