Ümit Özdağ, provokasyonlarına bir yenisini ekledi: İsmail Çataklı tepki gösterdi! "Sen insan değilsin"

Sığınmacılara yönelik ırkçı çıkışlar ile gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın paylaşımıyla ilgili İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, sosyal medyadan tepki gösterdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sığınmacılar üzerinden yaptığı provokasyonlarına devam ediyor.

Ümit Özdağ, provokasyonlarına bir yenisini ekledi: İsmail Çataklı tepki gösterdi! "Sen insan değilsin"

Özdağ son olarak sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Gaziantep Karataş mahallesinde Kız caddede yürüyor, kulağında kulaklıkla müzik dinleyerek. Arkadan araba yaklaşıyor içine çekmek istiyor. Kız direniyor, arabaya tam bildirirken vatandaşlar müdahale ediyor. Yoldan geçen jandarma durumu görüyor ve Suriyeliyi alıyor. Savcı tutukluyor." ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ, provokasyonlarına bir yenisini ekledi: İsmail Çataklı tepki gösterdi! "Sen insan değilsin" - Resim : 2

"SEN İNSAN DEĞİLSİN ÜMİT ÖZDAĞ"

Sosyal medyadan Özdağ'ın açıklamasına tepki gösteren İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ise Bolu'da yaşanan olaya işaret ederek, "Sen insan değilsin Ümit Özdağ. Senin yalanların yüzünden dün Bolu’da parkta oturan dört masum bıçaklandı, biri de darp edildi! Senin yatacak yerin yok!" ifadelerini kullandı.

 Ümit Özdağ, provokasyonlarına bir yenisini ekledi: İsmail Çataklı tepki gösterdi! "Sen insan değilsin" - Resim : 3

Ümit Özdağ, provokasyonlarına bir yenisini ekledi: İsmail Çataklı tepki gösterdi! "Sen insan değilsin" ile ilgili etiketler Sığınmacı Gaziantep Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ provokasyon çişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.