Ümit Özdağ kimdir? Hangi partiden?

Ümit Özdağ kimdir? İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, CNN Türk canlı yayınında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu iddia etti. Peki, Ümit Özdağ hangi partiden? Ümit Özdağ kaç yaşında, nereli? Evli mi? İşte detaylar…

Ümit Özdağ kimdir? CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'la Tarafsız Bölge programına katılan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ canlı yayında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’nun FETÖ’cü olduğunu iddia edince ortalık bir anda karıştı. Peki, Ümit Özdağ hangi partiden?

ÜMİT ÖZDAĞ KİMDİR?

3 Mart 1961 yılında dünyaya gelen Ümit Özdağ Japonya’nın Tokyo şehrinde doğmuştur. Türk siyasal bilimler profesörü, siyasetçi ve yazar olan Ümit Özdağ, Münih Üniversitesi ve Gazi Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra uzun yıllar üniversitelerde ders vermiş ve 2001 yılında profesörlük unvanı almıştır.

Münih Ludwig Maximilians Üniversitesi Siyasal Bilgiler Felsefe ve İktisat Fakültelerinden mezun oldu. Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinde Araştırma görevlisi , Doçent ve Profesör olarak görev yaptı. 25 ve 26.dönemde Gaziantep Milletvekili seçildi.İngilizce ve Almanca bilen Özdağ, Bekar ve 1 çocuk babasıdır.

Ümit Özdağ kimdir? Hangi partiden? ile ilgili etiketler Ümit Özdağ İYİ Parti
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.