Ümit Özdağ: Kalleşlikle karşı karşıya kaldım

Partisinden ihraç edilen ancak mahkeme kararı ile geri dönen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Genel Başkan Meral Akşener'den randevu talep etti. Randevusuna yanıt alamayan Özdağ, "Bir kalleşlikle karşı karşıya kaldım" diyerek isyan etti.

MHP'den ayrılıp Meral Akşener ile birlikte İYİ Parti'yi kuran Ümit Özdağ, partisinin geldiği son durumu sert sözlerle eleştirdi.

İYİ Parti'li Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu öne süren ve partisininHDP ile yakınlığına tepki gösteren Özdağ partisinden ihraç edildi. Ancak mücadelesinden vazgeçmeyeceğini söyleyen Özdağ, mahkeme kararıyla partiye geri döndü.

Konuyla ilgili bugün bir köşe yazısı haleme alan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Ümit Özdağ'ın cumartesi günü Meral Akşener'den randevu talep ettiğini ancak bu talebin yanıtsız bırakıldığını ifade etti.

'BİR KALLEŞLİKLE KARŞI KARŞIYA KALDIM'

Ümit Özdağ'ın bu durum sonrasında 'Meral Hanım’a çok kızgınım' dediğini aktaran Abdulkadir Selvi, Özdağ'ın 'Bir kalleşlikle karşı karşıya kaldım' ifadesini kullandığını söyledi.

Pazartesi akşamı sistemle ilgili olarak İYİ Parti'li milletvekillerine bir bilgilendirme yapıldığını belirten Selvi, Özdağ'ın oraya da davet edilmediğini kaydetti.

Özdağ'ın grup toplantısına da katılmayacağını kaleme alan Selvi, "Gerçi Ümit Özdağ bunu yazınca rahatsız olmuyor ama adım adım yeni bir parti kurmaya doğru gidiyor" görüşünü dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

"Ümit Özdağ MHP’ye dönemez. İyi Parti’den de ikinci kez ihraç edilecek. Bu durumda nur topu gibi bir Ümit Özdağ partisi kalıyor. MHP’den biraz daha milliyetçi bir parti..."

ABDULKADİR SELVİ'NİN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ümit Özdağ: Kalleşlikle karşı karşıya kaldım ile ilgili etiketler İYİ Parti Ümit Özdağ Meral Akşener randevu
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.