Ümit Özdağ ile Nagehan Alçı arasında sert tartışma

Haber kanallarında stüdyo gergilikleri devam ediyor... Son olarak, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ katıldığı canlı yayında ortalık karıştı... Özdağ'ın kendisine soru yönelten Nagehan Alçı‘ya yönelik suçlamaları bir anda gerilimi yükseltti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Habertürk Gündem programında Muharrem Sarıkaya, Nagehan Alçı ve Şaban Sevinç’in sorularını yanıtladı.

Nagehan Alçı Ümit Özdağ’a "siyasi suikast" iddiaları ve "toplumsal gerilim" konusunda sorular yöneltti.

Özdağ bu soruya verdiği yanıta Nagehan Alçı'yı da direkt olarak hedef alan şu ifadeleri kullandı; 

“Nagehan Hanım. Doğrusu sizin bu tespiti yapmanızı değerli buluyorum. Türkiye’nin toplumsal geriliminin zirvesini yaşadığını ifade etmeniz önemli çünkü ben sizi son 10 senede Türkiye’deki toplumsal gerilimin mimarlarından birisi olarak görüyorum”

STÜDYODA GERGİNLİK

Bu açıklamalar üzerine Alçı, Özdağ'a sert çıkarak, “Siz benim hakkımda çok ağır şeyler söylediniz. Bunların hiçbirini kabul etmiyorum. Ben sizin bir masum Afgan bakkal açtı diye onu fotoğraflayıp hedef göstermenizi ne de ‘Obez Suriyeliler’ diye ırkçı paylaşım yapmanızı burada dile getirmiyorum” dedi.

Alçı şöyle devam etti; “Çok ağır şeyler söylediniz, bunların hiçbirini kabul etmiyorum. Siz kendi, küçük, dar kadronuza benim üzerinden kendinizi dinletmek için bir şey söylemeye çalışıyor olabilirsiniz. Ben size son derece büyük bir saygı içinde oturdum ve partinizi tebrik ettim, sükunet içinde sorularımı sormak için buraya geldim”

Ümit Özdağ ile Nagehan Alçı arasında sert tartışma ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Ümit Özdağ canlı yayın parlamenter sistem habertük

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.