Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı'na girmeye çalışırken, Hayvan Durum İzleme aracı kapıda bekletildi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün İçişleri Bakanlığı'na gitti. Binaya yaklaşık 100 metre kala polisler tarafından durdurulan Özdağ'ın yürüyüşünün engellendiği dakikalarda HAYDİ aracı dikkat çekti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki gerilim sürüyor...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bugün İçişleri Bakanlığı'na gitti. Binaya yaklaşık 100 metre kala polisler tarafından durdurulan Özdağ'ın yürüyüşünün engellendiği dakikalarda çekilen bir fotoğraf ise dikkat çekti.

HAYDİ ARACI DİKKAT ÇEKTİ

Arbedenin yaşandığı anlarda Bakanlık binasının önüne Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) aracının çekildiği görüldü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün katıldığı canlı yayın programında göçmen sorunu konusuyla ilgili açıklama yaparken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ için "Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Esfel-i safilindir" demişti.

İçişleri Bakanlığı binasında dikkat çeken görüntü! Fotoğraf Ümit Özdağ içeri girmek isterken çekildi

BAKANLIĞIN ÖNÜNDE "HAYVAN DURUM İZLEME" ARACI

Türkiye'nin gündemine yerleşen gerginliğin yaşandığı anlarda İçişleri Bakanlığı'nın önüne çekilmiş bir araç dikkat çekti. Özdağ'ın yürüyüşünün engellendiği Bakanlık binasının önüne Hayvan Durum İzleme (HAYDİ) aracının çekildiği görüldü.

Ümit Özdağ İçişleri Bakanlığı'na girmeye çalışırken, Hayvan Durum İzleme aracı kapıda bekletildi ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Haydi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.