Ümit Özdağ Halk Tv sunucusu Şule Aydın'ı hedef aldı: 'Sunucu kızım, sen hiç utanmadın mı?'

Halk TV sunucusu Şule Aydın, 'Konya'da üretilen otomatik tüfeğin kimlere kimler tarafından dağıtıldığını açıklasınlar. Yoksa ben açıklayacağım' diyen Ümit Özdağ'ı eleştirdi. Özdağ, bu eleştirilerinin ardından Halk TV sunucusu Şule Aydın'ı hedef aldı.

Sık sık ırkçı söylemleriyle gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yine skandal söylemleriyle tepki çekti. 

ŞULE AYDIN'I HEDEF ALAN ÇİRKİN SÖZLER...

Halk TV sunucusu Şule Aydın, 'Yoksa ben açıklayacağım' diyen Ümit Özdağ'ı eleştirince, Özdağ'ın ırkı söylemleriyle karşı karşıya kaldı. 

Ümit Özdağ Halk Tv sunucusu Şule Aydın'ı hedef aldı: 'Sunucu kızım, sen hiç utanmadın mı?'

Özdağ, konuşmasında "Yıllarca yandaş kanal diye A Haber, AKİT Tv’ye en ağır ve haklı eleştirileri yaptık ve yapıyoruz. Halk Tv, senin A Haber ve AKİT ATV’den hiç farkın yok. Sunucu kızım, sen hiç utanmadın mı? Annen ve baban “Biz seni bunun için mi yetiştirdik?” diye sorunca utanmayacak mısın?" diyerek Halk Tv sunucusu Şule Aydın'ı hedef aldı ve bir parti yöneticiliğine yakışmayan söylemlerde bulundu.

 

Ümit Özdağ Halk Tv sunucusu Şule Aydın'ı hedef aldı: 'Sunucu kızım, sen hiç utanmadın mı?' ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Halk TV şule aydın skandal hedef
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.