Ümit Özdağ, Gökçeada Belediye Başkanı ile polemiğe girdi, yalanını kendisi ifşa etti

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Gökçeada ziyaretinde çektiği fotoğrafla paylaşım yaparak, Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetiner'e teşekkür etti. Başkan Çetin, Özdağ'ı yalanlayarak kendisiyle görüşmediğini belirtti. Çetin ile polemiğe giren Ümit Özdağ yalan twit attığını kendisi ifşa etti.

Açıklamaları ve boşa çıkan iddalarıyla gündemden düşmeyen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bir kez daha kendisini komik duruma düşürdü.

Gökçeada'yı ziyaret eden Ümit Özdağ, oradan bir fotoğrafını paylaşıp, adanın güzelliklerini övdükten sonra Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetiner'e teşekkür etti ve harika bir evsahibi olduğunu yazdı.

Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Özdağ'ın paylaşımına yanıt olarak, "Mensubu olduğunuz İYİ Parti'den ayrılırken, İYİ Parti ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ile ilgili açıklamalarınızın ardından, sizinle Gökçeada'da görüşmem olmamıştır, olamazdı da. Çünkü şahsım olarak size ev sahipliği yapmam, kişiliğime, siyaset anlayışıma sığmazdı" mesajını yayınladı.

Ümit Özdağ, Gökçeada Belediye Başkanı ile polemiğe girdi, yalanını kendisi ifşa etti

YALAN TWEET ATTIĞINI İTİRAF ETTİ

Bunun üzerine Ümit Özdağ, "Evet Ünal Bey, 'Siz nereye isterseniz oraya gelirim' dediniz ve sonra telefonlarınızı kapatarak ortadan kayboldunuz. O twiti sadece sizin korkak olduğunuzu göstermek için attım. Ya gelirim nereye isterseniz demeyeceksiniz ya da geleceksiniz." yanıtını verdi.

Ümit Özdağ, Gökçeada Belediye Başkanı ile polemiğe girdi, yalanını kendisi ifşa etti - Resim : 2

BAŞKAN ÇETİN: "ANLADIM Kİ SİZ MÜFTERİSİNİZ"

Özdağ'ın yazısını cevaplayan Başkan Çetin, "Hocam, kendi kendinizi ifşa ediyorsunuz. Benim korkak olduğumu ispat için yalan twit atmışsınız. Bizi herkes bilir biz Allah'tan başka kimseden korkmayız ama anladım ki siz müfterisiniz" ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ, Gökçeada Belediye Başkanı ile polemiğe girdi, yalanını kendisi ifşa etti ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Gökçeada ünal çetin Gökçeada Belediye Başkanı Zafer Partisi yalan tweet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.