Ümit Özdağ FETÖ’nün Yurtta Sulh Konseyi’nde miydi? MHP gündeme getirdi...

Libya'da şehit düşen MİT görevlisini ifşa eden İYİ Parti'li Ümit Özdağ'a MHP'li Semih Yalçın'dan sert tepki geldi. Yalçın, Özdağ’ın 15 Temmuz'da ortadan kaybolduğunu söyleyerek, FETÖ’nün Yurtta Sulh Konseyi’nde yer alabileceğini iddia etti.

MİT görevlisinin Libya’da şehit edilmesini ifşa eden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, MHP’nin tepkisini çekti.

Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçıngerçek yüzünü gösterme zamanı’ diyerek Özdağ’ın FETÖ’nün Yurtta Sulh Konseyi’nde yer alabileceğini iddia ederek Twitter’dan şu açıklamalarda bulundu:

• 15 Temmuz ihanet teşebbüsü sırasında, tıpkı babasının geçmişteki darbelerde kader arkadaşı Türkeş’i terk ederek ortadan kaybolduğu gibi, Özdağ da o gece ortadan kaybolmuştur.

• Vaktiyle MHP’nin geleneksel çizgisinden saptığını, PKK’nın güçlenmesine yol açtığını ileri sürerek Bahçeli’ye karşı 2006’da bayrak açan Özdağ, CHP ve İP’in PKK’nın siyasi kanadı HDP ile gayri resmi seçim ittifakına sesini çıkarmamıştır.

• Özdağ, İsrail ve Yahudi lobileriyle ve ABD’deki Yahudi think-tank kuruluşu JINSO ile kurduğu gizli ilişkilerin, Rant Corporation ile görüşmelerinin sebebini açıklamalıdır.

• Türk milliyetçileri; Ümit Özdağ’ın ABD ile İsrail’de Türkiye’nin ve ülkücü Hareketin geleceğine dair ne tür kirli pazarlıklar yaptığını bilmek istemektedir.

• Özdağ, ASAM bütçesiyle gerçekleştirdiği İsrail gezilerinde Mescid-i Aksa’yı mı yoksa MOSSAD’ı mı ziyaret etmiştir?

• Ümit Özdağ’ın “Yurtta Sulh Konseyi” üyesi olup olmadığı araştırılmalı; bu sözde milliyetçinin, aslında Türk milliyetçiliğinin kripto düşmanı ve Türkiye’de küresel aktörler adına görev yapan pis bir ajan olup olmadığı acilen aydınlatılmalıdır.

Ümit Özdağ FETÖ’nün Yurtta Sulh Konseyi’nde miydi? MHP gündeme getirdi... ile ilgili etiketler FETÖ MHP Semih Yalçın 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.