Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş'ı gösterdi, CHP'den ilk yanıt geldi

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş'ı işaret etmesine CHP'den ilk yanıt geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, "Sayın Özdağ'ın açıklamasını, toplumun kahir ekseriyeti gibi, Millet İttifakı'nın adayının 13. Cumhurbaşkanı olacağını görmesi olarak yorumluyorum" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı adayı olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ı işaret etmişti. Özdağ, "Biz Zafer Partisi olarak bir yumuşak geçişin, Türkiye'nin gerilime girmeden, düzgün, parlamenter sisteme geçişini yönetebilecek ve halkın her kesiminden, hangi partiden olursa olsun oy alabilecek kişinin, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş olduğunu gördük" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'DEN İLK YANIT

Özdağ'ın açıklamasına CHP'den ilk yanıt geldi. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Özdağ'ın açıklamaları ile ilgili soruya şu yanıtı verdi:

"Cumhurbaşkanı adayına Millet İttifakı'nı oluşturan partilerin yetkili kurulları ve genel başkanları karar verecektir. Sayın Özdağ'ın açıklamasını, toplumun kahir ekseriyeti gibi, Millet İttifakı'nın adayının 13. Cumhurbaşkanı olacağını görmesi olarak yorumluyorum. Millet İttifakı'na olan güven ve umudun bir ölçüsü olarak alıyorum."

Ümit Özdağ Cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş'ı gösterdi, CHP'den ilk yanıt geldi ile ilgili etiketler Ümit Özdağ Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı CHP aday engin altay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.