Ümit Özdağ, cuma hutbesi sırasında camide provokasyona imza attı

Milletin hassasiyetleri üzerinde tepinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, bu kez provokasyon için camiyi seçti. Özdağ, Cuma hutbesi sırasında "Atatürk'ü anmayacak mıyız, Atatürk'e rahmet okumayacak mıyız?" diye bağırdı. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydetmeyi de ihmal etmeyen Özdağ'ın cami adabına uymayan davranışları cami cemaatini rahatsız etti.

Yine Ümit Özdağ, yine şov, yine provokasyon...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, vatandaşların cuma namazı için gittiği camide kurgu ve şov peşine düştü. 

CAMİDE PROVOKASYON

İmamın hutbeyi okuduğu esnada "Atatürk'ü anmayacak mıyız, Atatürk'e rahmet okumayacak mıyız? diye soran Özdağ, hutbenin bitiminde "Atatürk'ün ruhuna fatiha" diye bağırdı. Özdağ'ın cami adabına uymayan bu davranışları vatandaşları rahatsız etti. 

Şovunu cep telefonu kamerasıyla da kaydeden Özdağ'ın bu kurgusu provokasyon olarak yorumlandı. 

Öte yandan bugün cuma hutbesinin dua kısmında ecdat ifadesi kullanıldı, özel olarak bir isim zikredilmedi.  

Ümit Özdağ, cuma hutbesi sırasında camide provokasyona imza attı ile ilgili etiketler cami Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ cuma namazı provokasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.